Natuurlijke Beautybehandelingen

 

Is het niet ideaal om van jouw huis-, tuin en keukenartikelen huid- en haar producten te maken?

Nou het maken van eigen beauty producten heeft mij al meerdere malen uit de brand geholpen. Zelf ben ik erg gevoelig voor wat dan ook. Heb altijd al veel allergieen gehad en merk de afgelopen jaren dat ik super overgevoelig ben voor cremes en parfum op mijn huid. Waarschijnlijk doordat mijn huid door de medicatie dunner  is geworden.

Ik ging dan ook in mijn 2 favorieten zoekmachines: Google en YouTube, op zoek naar alernatieven. Zo kwam ik op de natuurlijke producten. En eerlijk, het is niet zo dat alle natuurlijke producten voor jou gaan werken. Of het nou een natuurlijk of bewerkt product is, ieder mens is uniek dus de producten hebben dan ook een eigen werking op ieder z’n huid. Ik heb bijvoorbeeld gemerkt dat kokosolie niet altijd werkt voor mij. Toen ik het in combinatie met olijfolie gebruikte was er niks aan de hand. Maar toen ik overstapte op alleen kokosolie viel mijn haar uit. Dat bedoel ik dus met dat niet alles voor iedereen werkt. Ook natuurlijke producten moet je uitproberen om te beoordelen of het bij jou past.

Maar ik was laatst weer eens op YouTube aan het niksen en zag daar een natuurlijke haarbehandeling. Hier heb ik een video van gemaakt dus ga hem checken en laat me weten of jij deze behandeling ook zou doen.

Until the next one

xoxo

1 thought on “Natuurlijke Beautybehandelingen”

  1. Pingback: Hibiscus olie - Wat is het en hoe Gebruik je het? - ItsJanetsWorld

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *